Over ons

Even iets over ons

Als tuin bezitter kunt u bij ons terecht voor onderhoud en aanleg van uw tuin.

Vanaf het ontwerp de aanleg en het onderhoud van uw tuin kunt u van ons een helder en onderbouwd verhaal verwachten. Naast aanleg kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud, re styling en bestrating van u tuin.

Voor zowel particulier als bedrijf heeft Kamphuis-hoveniers de kennis in huis om u tuin te onderhouden en te verfraaien.

 

Uw tuin is bij ons in 'groene' handen.
Een tuin is nooit af, ook al is de aanleg geheel voltooid. Het is een natuurproduct en blijft in beweging.
Onderhoud is dus noodzakelijk.
Hoveniersbedrijf Jos Kamphuis werkt met onderhoudscontracten. In zo'n overeenkomst die voor elke opdrachtgever op maat ingevuld wordt, staat heel precies beschreven wanneer en wat er gedaan moet worden in het jaar.

 

Ook voor bedrijven
Het buiten aanzicht van uw bedrijf is ook uw visite kaartje.
Tuinadvies op maat, vraag ons om eens in uw tuin te komen kijken. Wij kunnen u dan adviseren of er gesnoeid moet worden, of vaste planten gescheurd moeten worden enz.
U bent er dan van verzekerd dat u geen fouten maakt met uw tuin en kunt u meteen aan de vakman alle tuinproblemen van de afgelopen periode voorleggen.
 

Vakantie........

Denkt u er wel eens aan om tijdens uw vakantie uw hovenier in te schakelen voor het onderhoud? Wanneer u terugkomt staan de borders er kleurig bij en is het gazon keurig gemaaid. Uw huis blijft er daarbij ook nog 'bewoond' uit zien.

Copyright © Alle rechten voorbehouden   2020   w.k.